Het kind in jezelf

Hoe komt het dat ik mij zo gedraag? Waarom ben ik onzeker en wil ik alles goed doen? Veel patronen en overtuigingen vinden hun oorsprong in jouw jeugd. Als kind heb je ervaringen opgedaan die jou hebben gevormd tot de volwassene die je nu bent. Vaak waren deze ervaringen prettig en kijk je er met plezier op terug.

Ook heb je misschien vervelende momenten ervaren die je soms diep hebt opgeborgen omdat ze er niet meer mogen zijn. Te moeilijk en te veel om naar te kijken. Toch is het belangrijk om weer te weten wat die ervaringen met jou hebben gedaan om het een plek te kunnen geven en om je daardoor vrijer te kunnen voelen en weer verder te kunnen ontwikkelen.

Tijdens deze workshopdag ga je spelen met je eigen kind. Hoe was het ook alweer om helemaal open en met plezier te kunnen spelen? Het is bevrijdend om weer in contact te komen met dit mooie en bijzondere kind in jou. Ook al doe je nu mee aan de volwassen wereld, jouw eigen kind draag je altijd met je mee en wil gehoord en gezien worden.

Workshopduur: een hele dag